Wil je graag volle en stijlvolle wenkbrauwen? Ga voor henna wenkbrauwverf

henna wenkbrauwverf

Mensen die graag over wat vollere en meer stijlvolle wenkbrauwen willen beschikken hebben hiertoe verschillende opties. Een van de betere mogelijkheden bestaat hierbij uit henna wenkbrauwverf. Henna trekt namelijk zowel in de haartjes als in de huid. Dit verklaart dan ook waarom je hiermee overtuigende resultaten kunt boeken. Bovendien blijft het resultaat van henna lang zichtbaar en gaat het hier om een product dat voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Desondanks is het ook weer niet zo dat je zomaar onbeperkt hennabehandelingen kunt laten uitvoeren. Hoe vaak wenkbrauwen verven en wat de gevolgen zijn als je dit te vaak laat doen? Je leest het in het restant van dit artikel.

hoe vaak wenkbrauwen verven

Hoe vaak kun je met henna je wenkbrauwen opnieuw verven?

Hoe vaak je je wenkbrauwen opnieuw met henna wenkbrauwverf kunt laten behandelen hangt natuurlijk ten eerste per persoon af. Het huidtype waarvan sprake is speelt hierbij een grote rol, net als de manier waarop de persoon zichzelf verzorgt en reinigt. Evenwel kun je, als je eenmaal een hennabehandeling hebt ondergaan, de henna het best volledig laten ‘uitwerken’ voor je begint na te denken over een nieuwe behandeling. Zowel je huid als je wenkbrauwhaartjes moeten namelijk even de tijd krijgen om te herstellen. Wacht dus rustig op dit herstel en plan pas eventueel daarna weer een nieuwe verfbeurt in.

Mogelijke gevolgen van het te vaak verven van je wenkbrauwen

Als je je wenkbrauwen te vaak en te snel na een vorige verfbeurt laat verven, dan kan dat de volgende consequenties met zich meebrengen: 

  • De kans op de vorming van wenkbrauwroos wordt groter.
  • De aangroei van wenkbrauwhaartjes kan belemmerd worden of helemaal stoppen.
  • Er kan sprake zijn van haaruitval bij de wenkbrauwen.
  • De kans dat je een allergische reactie krijgt op een van de bestanddelen van henna wordt groter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *