Traangoot filler, een behandeling tegen wallen

Traangoot filler

Een traangoot filler is een behandeling die veel uitgevoerd wordt, het is een simpele behandeling waar veel plezier van ervaren wordt. Wanneer je fillers in je traangoot laat spuiten, dan wordt dit meestal gedaan omdat er wallen aanwezig zijn. De fillers in de traangoot kan is namelijk gemaakt om wallen onder je ogen te laten verdwijnen. Wallen is een probleem waar enorm veel mensen te maken mee hebben, en met deze behandeling kan je ze laten verdwijnen. De behandeling is makkelijk en het probleem is gelukkig makkelijk te behandelen.

Wat is het?

Wanneer je geïnteresseerd vant om traangoot filler te nemen, kom je eerst op een intake gesprek. Dan wordt er gekeken wat er te doen valt en hoe de volgende behandeling eruit gaat zien. Tijdens de behandeling wordt er een stof genaamd hyaluronzuur, in de traangoot gespoten. Deze vloeistof is een stof die lichaamseigen is, daarom zorgt het voor een natuurlijk effect en kan het op goede manier de huid corrigeren. Tijdens de behandeling wordt deze vloeistof dus op de plekken gespoten waar de huid volume tekort komt, hierdoor worden de wallen gecorrigeerd.

Traangoot filler

Kosten?

De kosten voor een traangoot filler behandeling verschillen erg. Het ligt vooral aan de hoeveelheid milliliter er gebruikt wordt. Daarnaast heb je ook verschillende soorten die er gebruikt kan worden. Welke soort vloeistof er precies gebruikt wordt, zou de dokter allemaal uitleggen. Toch beginnen de prijzen voor de behandeling al bij een paar honderd euro. Wel blijft het eindresultaat wel meer dan tien tot twaalf maanden zichtbaar. Soms kan het zelfs 24 maanden blijven zitten, dit ligt vooral aan hoe snel je lichaam de hyaluronzuren opnemen in het lichaam. Hoe langer het blijft zitten hoe beter natuurlijk, want de nabehandeling gaat ook minstens 100 euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *