Manieren om je haar extra mooi te krullen

Cantu Curl Activator

Er zijn een hoop verschillende krultypes en iedereen heeft een eigen manier gevonden om de krullen er op hun mooist uit te laten zien. Ben jij toch nog op zoek naar een manier om dit zelf ook te kunnen doen? Dan zijn er verschillende methodes en producten die je kunt uitproberen. Een methode kan zijn de braid out en een product dat zorgt voor extra mooie krullen is de Cantu Curl Activator.


Wanneer zitten mijn krullen goed?

Iedereen heeft een eigen smaak wat betreft de krullen en hoe deze moeten zitten. Sommigen willen een hele gedefinieerde krul en anderen vinden het niet vervelend als het haar wat pluiziger is. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de eigenschappen van jouw haar en hoe je er mee om gaat. Ga dus vooral goed na wat je zelf mooi vindt en maak je vooral niet druk over hoe het haar van anderen zit of wat zij er eventueel van zouden vinden. Het is natuurlijk ook belangrijk dat je haar gezond is en er gezond uit ziet.

Cantu Curl Activator

Gedefinieerde krullen krijgen

Als jouw krulpatroon niet heel duidelijk is en je dit liever wel hebt, dan kun je de braid-out of twist-out techniek eens proberen. Je was je haar zoals je het gewoonlijk doet en je kunt ook dezelfde stylingsproducten gebruiken zoals je normaal doet. Maar in plaats van het haar laten drogen, ga je het eerst vlechten. Hoe groter de vlechten of twists zijn die je maakt, hoe minder gedefinieerd de krul zal zijn en andersom. Wat je doet hangt af van persoonlijke voorkeur. Het beste is om de vlechten er een nacht of en dag in te laten zitten, zodat ze goed droog zijn. Dat is belangrijk om deze techniek te laten slagen, de vlechten moeten helemaal droog zijn! Als je dan de vlechten eruit haalt, heb je een mooie gedefinieerde bos krullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *