Laserontharing Doetinchem

Laserontharing Doetinchem

Je hebt op je lichaam haren om je lichaam te beschermen, zo heb je haren op je hoofd om je hoofdhuid te beschermen, je wimpers zitten op je oogleden zodat er geen viezigheid in je ogen kan komen. Je wenkbrauwen geven je een gezicht en vooral om de schaamstreken te beschermen. Helaas zijn de meeste niet van dit haar gediend en willen er dus graag vanaf. Je hebt meerdere methodes om je lichaam te ontharen, denk aan laserontharing Doetinchem maar ook aan waxen en scheren kan je doen. Deze methodes zijn vaak niet moeilijk uit te voeren. Wel is het de bedoeling dat laser ontharing vooral door een professioneel wordt uitgevoerd. 

Ontharen

Door de verschillende manieren van ontharen zal de meeste voor scheren gaan, dit komt omdat het lekker makkelijk is en je er niet veel moeite voor hoeft te doen, je kan het mesje over je benen of andere delen halen en hierdoor zal je zelf zien dat je het zo hebt gedaan. Je moet dit wel goed met scheerschuim doen anders heb je kans dat je wondjes maakt en dat er dus littekens ontstaat. Littekens gaan niet meer weg en hierdoor zal je dus het voor altijd zien. 

Laserontharing Doetinchem

Aftercare 

Je lichaam moet je voorzichtig mee doen, je kan kleine wondjes maken met een mesje, maar ook grote wonden kunnen worden gemaakt. Na het scheren is het een goed idee om goede hydratatie te geven. Dit kan met body crème of met een andere soort olie. Hydratatie is goed voor je lichaam, zo zorg je ook dat er geen uitdroging ontstaat. Laserontharing daar moet je voor naar een salon, zo kan je zelf kiezen hoe je het aan kan gaan pakken. Je mag het niet zelf uitvoeren maar wel aangeven wat je wel en niet wilt. Bij deze methode blijven de haren wel wat langer weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *