Geniet van je tuin in de winter

Het einde van de zomer is weer in zicht. Het duurt niet lang meer tot we allemaal weer liever binnen gaan zitten met een kopje thee of een warme chocomel. Ook zal minder snel om worden gekeken naar de tuin: het is toch het leukste om daar te zitten in de zomer? Echter kun je ook op andere manieren genieten van je tuin in de winter.

Vogels spotten

Hoe kouder het wordt, hoe moeilijker vogels het krijgen. Jij kunt daarbij helpen! Plaats een voederhuisje in de tuin. Zo help je niet alleen de vogels die lastiger eten vinden tijdens de winterperiode, maar je kunt zelf ook bijhouden welke vogels jouw tuin hebben bezocht. Als je van flora en fauna houdt, verdiep je dan eens in planten die juist profiteren van de kou. Denk hierbij aan de winterjasmijn of de winterviool die je toe kan voegen aan de tuin. Je zult versteld staan van wat de natuur je in de winter nog te bieden heeft.

Buiten genieten in een luxe hottub

De kou zou je niet tegen moeten houden om toch naar buiten te gaan. Tijd om de handen uit de mouwen te steken! Een tuinhuisje of -hokje kunnen al een groot verschil maken om de kou te trotseren. Een andere mogelijkheid is de aanschaf van een warmtelamp. Afhankelijk van de grootte kan deze lamp buiten veel warmte bieden in de wintermaanden. Of verdiep je eens in het assortiment in bubbelbaden. In een hottub blijf je het heerlijk warm hebben, hoe koud het buiten ook is. Daarnaast hoeft een hottub helemaal niet duur te zijn en heb je er lang plezier van. Past dit nog niet in je budget, dan kun je het altijd nog gezellig maken door een kampvuur te maken en gezellig met een dekentje bij elkaar te kruipen. Maak zelf een lekkere glühwein, zet een muziekje op, en je kunt de kou helemaal aan! Een hottub kopen via een online website is snel en gemakkelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *