Dit houdt een bovenooglidcorrectie in

Weet jij al wat een bovenooglidcorrectie inhoudt? Als je van plan bent om deze correctie uit te laten voeren, moet je wel goed weten wat jou te wachten staat. Daarbij zijn er verschillende zaken die je in het achterhoofd moet houden. Ook moet je gaan kijken naar een specialist die de behandeling uit gaat voeren. Het is belangrijk dat je hiervoor de juiste uit gaat zoeken. Een van de specialisten die hierbij niet vergeten mag worden is ABC Clinic. Onderstaande informatie helpt jou dan verder op weg met de voorbereidingen, zodat je zelf een afspraak kunt maken. 

De inhoud van de bovenooglidcorrectie 

Een bovenooglidcorrectie is over het algemeen een kleine ingreep. Tijdens de correctie zal een te veel aan huidweefsel en vet boven het oog weghalen. Je kunt door onder andere ouderdom namelijk overhangende oogleden krijgen, waardoor hoofdpijn en een vermoeide uitstraling ontstaan. Als dit wordt behandeld krijg je direct weer beter zicht. De behandeling gaat niet veel tijd in beslag nemen. Er wordt namelijk alleen een sneetje in de plooi van het ooglid gemaakt, waarna alles verwijderd wordt. Aan het einde wordt alles weer gehecht en kun je de oogleden gaan koelen tegen de zwellingen. 

Wachten op de resultaten 

Bij een bovenooglidcorrectie komt ook een nazorg kijken. De eerste nazorg die je doet, is het koelen van de ogen. Hiermee kunnen de zwellingen aanzienlijk gaan verminderen, waardoor je sneller resultaat gaat zien. Ook kunnen de ogen wat blauwer lijken. Dit zal na verloop van tijd ook wegtrekken. Het kan tot twee weken duren totdat je het echte resultaat gaat zien. Wel kun je een dag na de behandeling alweer beginnen met lichte werkzaamheden. Zet echter niet te veel druk op de ogen. Dit zal de genezing namelijk gaan vertragen, waardoor je nog langer met pijnlijke ogen komt te zitten. 

De pijn tijdens en na de behandeling 

De pijn bij een bovenooglidcorrectie valt over het algemeen mee. Dit komt doordat er tijdens de behandeling een plaatselijke verdoving wordt gegeven. Je zult de injectie wel voelen, maar krijgt weinig mee van de behandeling zelf. De operatie gaat maximaal een uur in beslag nemen, waarna de verdoving langzaam uitwerkt. Vanaf dat moment kan het wat pijnlijk aan gaan voelen. Door te koelen zal de pijn weer verminderen. Ook kun je pijnstillers nemen om de pijn te verzachten. Dit is geheel afhankelijk van de pijngrens die je over het algemeen hebt. 

Goed voor gaan bereiden

Met een bovenooglidcorrectie kun je ervoor zorgen dat je er direct weer jonger uit komt te zien. Ook zullen de lichamelijke klachten gaan verdwijnen. Alles wordt daarom uitvoering met jou besproken, zodat je weet waar je aan toe bent en waar je nog allemaal aan kunt denken. De voorbereidingen worden op deze manier eenvoudiger. Daarna is het alleen nog maar genieten van de voordelen die de correctie met zich mee gaat brengen. Jouw zelfvertrouwen zal met slechts een kleine ingreep van www.abc-clinic.nl aanzienlijk gaan verhogen en iedereen om jou heen ziet dat je weer straalt. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *