4 Must have interieur trends

Als je gaat decoreren in je huis zijn er honderden opties. Waar moet je dan beginnen? Hieronder bespreek ik wat van de grootste interieurtrends van 2021. Van een grote gouden spiegel tot houten frames. Lees vooral verder als je gek bent op trends en interieur.

Spiegels

Spiegels zijn helemaal in. In alle maten en vormen en vooral zoveel mogelijk. En zo groot mogelijk. Een grote gouden spiegel is een van de meest gekochte artikelen in interieur design. Ze gaan vaak ook wel weg voor goede prijsjes. Maar zeker waard, een echt statement in je kamer. Als je spiegels in huis haalt, maak ze lekker groot en gek.

Hout

Hout is helemaal in. Op zich maakt het niet echt uit wat voor soort hout je dan kiest. Maar lichte houtsoorten zijn erg veel te koop tegenwoordig. Ze geven een erg rustige sfeer in een huis. Deze trend komt vooral van scandinavische trends. Je kan ook afwisselen met de kleur van het hout. Zo houdt je ze bijvoorbeeld wel licht, maar dan in verschillende tinten, waardoor er toch speelsheid gecreëerd wordt.

Statement piece

Een groot ding in je huis zetten waar de aandacht naar getrokken wordt is helemaal in. Ga eens op zoek naar iets groots, iets met impact. Maar zorg wel dat het bij jou past. Zo’n stuk hoeft namelijk niet per se bij de rest van het interieur te passen. Daarom is het een statement, maar het moet wel bij jou als persoon passen.

Botanisch

Planten, planten, planten. Het is helemaal in om zoveel mogelijk planten in je huis te zuilen. Als je niet echt goed bent in planten verzorgen heb je tegenwoordig genoeg apps die je precies vertellen wat je met welke plant moet doen. Zeker de moeite waard om naar te kijken. Wie weet heb jij eigenlijk wel groene vingers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *